fbpx
BiH, Sarajevo Film Festival, Vijesti

MUP KS se pohvalio uspješnim osiguranjem 25. SFF-a

Off 31
Foto: SFF

Ovogodišnji Sarajevo Film Festival (SFF) protekao je bez ijednog incidenta na svim festivalskim mjestima i mjestima projekcije filmova, rečeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo (KS).

Svaku noć je bilo angažirano oko 200 policijskih službenika u uniformi i civilnim odijelima, a u isto vrijeme pristupilo se nesmetanom odvijanju svakodnevnih i redovnih poslova i zadataka iz nadležnosti Uprave policije.

Tim povodom, policijski komesar izrazio je zahvalnost na suradnji organizaciji SFF-a, koja je, kako je istaknuto, bila na visokom nivou prije i tijekom samog održavanja SFF-a.

Pohvalio je policijske službenike koji su sudjelovali u realizaciji Operativnog plana Uprave policije i svojim maksimalnim zalaganjem ovu manifestaciju učinili sigurnom.

“Također, želimo se zahvaliti svim građanima i posjetiteljima Kantona Sarajevo, a naročito građanima u užoj jezgri grada, koji su za vrijeme potpune obustave prometa i održavanja SFF-a, dali svoj doprinos ovoj važnoj manifestaciji”, navedeno je u priopćenju MUP-a KS.

Koncert DJ “Solomuna”, koji je održan sinoć ispred Vječne vatre, također, protekao je bez ijednog incidenta, u prisustvu više od 10.000 posjetitelja, naveli su iz policije.

Izvor: BHRT

Related Posts