fbpx
Muzika, Projekti MPBHRT

“Mojoj majci” sa dosta emocija u studiju N BHRT-a

Off 199
Popularna i jedinstvena bh. pjevačica Hanka Paldum, nastupila je večeras u Narodnom studiju BHRT-a koji je bio popunjen do posljednjeg mjesta. Slavna pjevačica pjevala je uz pratnju Orkestra Muzičke produkcije BHRT-a. Pogledajte dio atmosfere, posebno prilikom izvedbe pjesme “Mojoj majci”.

Hanka Paldum, je otpjevala 14. velikih pjesama između kojih su neprolazne “Ja te pjesmom zovem”, Zelene Oči”, “Crne kose”, “Voljela sam voljela”, “Sa sa Sarajevo”, Kani Suzo Izdajice” i druge koje je mnogobrojna publika ispraćala ovacijama.

Pogledajte dio atmosfere. najviše emocija izazvala je pjesma “Mojoj majci”.

 

“Studio N je nešto drugačije od onog na šta sam navikla, super zvuk, iskrena emocija, publika koja voli, puštuje našu muziku i vrijedna ekipa koja iza svega stoji” izjavila je Hanka za BH Radio 1.

Posebni gosti večeras bili su Nikolina Kovač, bosanskohercegovačka i srbijanska pop-folk pjevačica i Zanin Berbić, mladi talentovani interpretator sevdalinki.


Koncert se mogao pratiti u živom prenosu na BH radiju 1, putem YouTube live streama facebook profila BHRT-a i na web portalu www.bhrt.ba.

Related Posts