Muzika

Završen “Nektar OK fest” na Tjentištu

Off 52
Završen je peti “Nektar OK fest”, na kojem je u spoju muzike i prirode prethodna tri dana uživalo više hiljada posjetilaca iz zemalja regiona, ali i cijelog svijeta.

U “OK kampu”, posljednjeg dana festivala, juče su nastupili su “Ortodoks Kelts” i “Ritam nereda”.

Frontmen “Ortodoks Keltsa” Aleksandar Petrović rekao je da je ovo festival koji je dokazao da nije nemoguće napraviti ovako nešto, kako je rekao, ne samo muzički, već i organizaciono.

Momci iz grupe “Ritam nereda”, takođe su oduševljeni konceptom i atmosferom na Tjentištu.

“Sve je stvarno na vrhunskom nivou. Ovde je specifična priroda, plus težina tog istorijskog momenta. Ljudi su super raspoloženi, krajolik je stvarno jedinstven”, rekao je Boban Petronić iz benda “Ritam nereda”.

Nakon zagrijavanja u kampu, program je sinoć nastavljen na glavnoj bini nastupima “Elementala” i “Sarsa”.

“Tjentište i ‘OK fest’ su za muzičare postali destinacija na koju svi žele da dođu. Ovo mjesto ima neku posebnu energiju”, rekla je Mirela Priselac Remi iz “Elementala”.

Malo iza ponoći na bini se pojavio britanski dramendbejs sastav “Rudimental”, koji je do ranih jutarnjih časova zabavljao publiku i doveo atmosferu do usijanja.

Tokom tri dana “OK festa” na isto toliko festivalskih bina smjenjivala su se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene, a i ovoga puta posjetioci su mogli uživati u čarima raftinga na Tari i izletima u Perućicu i na Maglić.

Related Posts

Kontakt

BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine

Bulevar Meše Selimovića 12
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 33 461 101
Fax: +387 33 408 029
E-mail: pitajte@bhrt.ba
Web: www.bhrt.ba

Društvene mreže