Muzika

DJ dvojac After Affair večeras u Studiju 1 BHRT-a

Off 125
Najpoznatiji regionalni DJ dvojac After Affair proslaviće večeras treću godišnjicu postojanja. Jedinstveno izdanje posljednjeg ovogodišnjeg Garden of Dreams okupit će fanove iz cijelog regiona u magičnom ambijentu kultnog Studija 1, smještenog u RTV domu u Sarajevu.

After Affair će večeras još jednom opravdati titulu najboljih regionalnih DJ-eva, koju im je dodijelila publika hrvatskog Ambasadora, projekta pod pokroviteljstvom Ureda Predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva kulture RH.

Okupljeni oko zajedničke ideje da donesu drugačije iskustvo noćnog provoda, u protekle tri godine uspješnog zajedničkog rada nastupali su i organizovali brojne tematske zabave koje je svaki put posjetilo više stotina ljudi. Stotine uspješnih partija rezultiralo je time da je After Affair za veoma kratak period izašao iz okvira lokalnih DJ-eva i postao i zvanično najbolji regionalni DJ duo.

After Affair svojom su sanjivom muzikom, vrhunskom organizacijom partija i audio – vizuelnom produkcijom stekli veliki broj fanova, kako iz cijele Bosne i Hercegovine, tako i ostatka regije. Iza sebe imaju nastupe po klubovima i festivalima širom Europe i Amerike.
Svoj muzički izraz opisuju kao elektroniku, ali bez robovanja trendovima, prateći svoj instikt i puls publike koja ih prati u njihovim višesatnim setovima, saopćili su organizatori.

Samo neka od imena s kojima su nastupali tokom jednodnevnih partija Garden of Dreams su: Henry Saiz, Adriatique, Dixon, Lehar, HOSH, Ame, Sandrino, Butch, Chaim.

Ulaznice za večerašnju proslavu su rasprodate, a svi koji su imali sreće da dođu do ulaznica, imaće priliku da vide i čuju zašto je večerašnji Garden of Dreams i najiščekivaniji do sada, najavljuju organizatori.

Related Posts

Kontakt

BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine

Bulevar Meše Selimovića 12
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 33 461 101
Fax: +387 33 408 029
E-mail: pitajte@bhrt.ba
Web: www.bhrt.ba

Društvene mreže