Muzika

Dalal i Deen feat, Ana Rucner i Jala – Sretno na Eurosongu!

Off 1889

Dalal i Deen feat, Ana Rucner i Jala večeras su u direktnom prenosu na BHT1, BH Radio1 i na www.bhrt.ba premijerno izveli pjesmu „Ljubav je“ autora Almira Ajanovića, kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem Takmičenju za pjesmu Evrovizije.

Večerašnji BH Eurosong show rađen u ambijentu prelijepe sarajevske Vijećnice, pod palicom glavnog reditelja BHT1 Vedada Hodžića i oštrim okom direktora fotografije Hakije Hadžalića, te uz stručne konsultacije reditelja Harisa Pašovića, koji je osmislio koncept show programa.

Sjajnoj atmosferi koja je vladala u show programu doprinijeli su gosti i prijatelji ovogodišnjih predstavnika, Marija Šerifović, Nina Badrić, Maya Sar i gosti iznenađenja grupa “Seven Up”, koja se za ovu priliku okupila poslije 16 godina. Izveli su pjesmu „Kad ti čujem glas“ i još jednom pokazali da se dobre pjesme uvijek mogu slušati.

Nakon showa u kojem je predstavljena pjesma „Ljubav je“ ostaje nam još samo da im poželimo puno sreće na ovogodišnjem takmičenju u Stockholmu.

I na kraju, da još jednom napomenemo da Dalal i Deen feat, Ana Rucner i Jala nastupaju u prvom polufinalu Eurosonga, 10. maja. Redni broj pod kojim će nastupiti naši predstavnici bit će poznat u utorak, 15. marta.

Press konferencija – VIDEO

Related Posts

Kontakt

BHRT - Radio - televizija Bosne i Hercegovine

Bulevar Meše Selimovića 12
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 33 461 101
Fax: +387 33 408 029
E-mail: pitajte@bhrt.ba
Web: www.bhrt.ba

Društvene mreže