fbpx
Ostali sportovi

Ivan Dračar i Marija Vrajić pobjednici “Duvanjske desetke 2019”

Off 68
Foto: Fena

Ivan Dračar i Marija Vrajić pobjednici su današnje šeste po redu ulične utrke “Duvanjska desetka – 2019.” održane u Tomislavgradu u organizaciji Atletskog kluba “Puls” iz Tomislavgrada i Općine Tomislavgrad.

Start i cilj kružne utrke na obje utrke na kojoj je nastupilo rekordnih 252 natjecatelja iz devet europskih zemlja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Švicarska, Norveška, Njemačka, Austrija, Italija, Bjelorusija i Francuska) organizator je pripremio kod zgrade Općine Tomislavgrad, dok su dionice za trkače bile tomislavgradske ulice.

U konkurenciji atletičara na 10 kilometara gdje se prijavio 191 natjecatelj najbrži je bio Ivan Dračar iz Atletskog kluba (AK) Kvarner (RH), drugo mjesto izborio je Marino Jukić (RH), a treće Ante Živković iz AK Dubrovnik (RH).

Kod žena, prvo mjesto osvojila je Marija Vrajić iz AK Maksimir (RH), druga je bila Tanja Samardžić iz AK Moslavina – Kutina (RH), a treća Jasmina Kavazovićiz članica HPD Prenj 1933 (BiH).

U kategoriji najbrži Duvnjak među atletičarima, prvo mjesto zauzeo je Vinko Sliško iz AK Puls – Tomislavgrad, drugo Ivan Gale iz istog kluba, a treće Kristijan Ivan Jurić iz AK Puls – Tomislavgrad.

Pored utrke na 10 kilometara održano je i natjecanje na 3,3 kilometra na kojem je sudjelovao 81 natjecatelj.

Na toj dionici prvi je bio Emil Tomašević iz kluba Plochallwnge (RH), drugi Marko Lončar iz AK Imotski (RH) i treći Danijele Maro (NOR). Među ženama u istoj utrci prva je prošla ciljnu ravninu Ana Kasalo (BiH), druga Thea Soldo (RH), a treća je bila Naomi Manđeralo iz AK Puls Tomislavgrad (BiH).

Izvor: Fena

Related Posts

Kontakt

BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine

Bulevar Meše Selimovića 12
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 33 461 101
Fax: +387 33 408 029
E-mail: pitajte@bhrt.ba
Web: www.bhrt.ba

Društvene mreže